Category Images

Hjärtligt välkommen till oss på Kohlswa Herrgård!

Vi, Linda och Mikael Wiborg driver sedan 12 januari 2016 Kohlswa Herrgård. Alla gamla och nya gäster är varmt välkomna!

Vi driver även den intilliggande KRAV certifierade gården Kolsva Lantbruk.Där har vi ekologisk mjölkproduktion med 130 kor och robotmjölkning. På Kohlswa Herrgård serverar vi ekologiskt/KRAV nötkött och köttfärs producerat på Kolsva Lantbruk.

Hos oss möts det nya med det gamla, det storslagna med det intima. Samtidigt har stukaturen och känslan från 1600-talet en självklar plats i lokalerna-perfekt för exempelvis fester.
Vi erbjuder en vistelse i lugn och harmonisk miljö.

Vi erbjuder konferenser, olika weekendarrangemang med bland annat dryckesprovningar och andra aktiviteter. Vi arrangerar bröllop, företagsfester, kick-off, familjehögtider, och nyårsfirande, Vi hjälper gärna till med kompletta paket för både konferens och fest.

Du hittar oss i Köping bara ett stenkast från Västerås, Eskilstuna, Örebro och Fagersta, mellan Mälardalen och Bergslagen.

För er som följde renoveringen av vårt orangeriet under Ernst Kirchsteigers ledning erbjuder vi nu er att konferera här. Önskar ni att boka en visning i grupp är ni varmt välkomna! Klicka här för att se klippen


Se aktuell information och erbjudanden på våra Facebook och instagram sidor, där kan man även ta del av senaste nytt och tävlingar!

Instagram: kohlswaherrgard6183 Facebook: Kohlswa Herrgard AB

Varmt välkomna!
bild

bild
Tel: 0221-509 00
Fax: 0221-511 80
kohlswaherrgard@swipnet.se
Kohlswa Herrgård
730 30 Kolsva